2020

Hei dere!♥

Først av alt så vil jeg ønske dere et skikkelig godt nytt år! Det er så utrolig deilig å våkne opp og føle seg fin i formen. Jeg hadde egentlig planer om å drikke, men jeg tok kun to glass med bobler. Det var klokken 19:00, så jeg kunne fint kjøre hjem da klokken nærmet seg 02:00. Vi koste oss masse, og det var skikkelig god mat. Jeg kjørte full glam med masse sminke, ekstra langt extensions og høye heler. Jeg følte meg fin for en gang skyld, og det kjentes godt! Noen ganger må man bare gjøre det lille ekstra. Jeg har ikke brukt løsvipper på nesten en måned, men etter i går så blir det nok oftere. Jeg fikk nettopp beskjed om at nelg timen jeg hadde i morgen måtte avlyses, så det vil si at jeg må gå i tre uker uten 🙁 Det var skikkelig nedtur. Jeg knakk enda en negl i går, så nå har jeg tre fingre uten negler. Det er noe av det verste jeg vet om, og jeg føler meg skikkelig dritt. Så det ga humøret en helomvending denne morgningen 🙁 Det er kanskje en bagatell for mange, men nå skal jeg mye ut med kollegaer og spise mye ute, og det å ha stygge negler da føler jeg skikkelig på.. Så hvis det er noen som kan ta meg inn i dag eller i morgen før 12:00, send meg melding!!

Disse fine skoene hadde jeg også på i går. De passet så bra til kjolen! Nå er jeg så lei av å gå i svarte kjoler, og jeg syntes ikke at det kler meg. Så jeg kjørte farger, og trivdes med det. 

Nå skal jeg lage kaffe til F, så skal jeg begynne å pakke vekk julepynten. Det skal bli godt å få ut juletreet og alt slikt. Det er rart å si, men nå føler jeg meg ordentlig klar for å slippe julene, dra på jobb og starte dette nye året på en bra måte. Jeg håper at dere hadde det fint i går, og at dere koser dere i dag dere som har fri! Vi blogges senere♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg