2018 DEL 1

Hei dere fine!

Jeg har vært veldig sliten i det siste, så jeg har ikke fått blogget. Det er verdens dårligste unnskyldning, men sant. Jeg sliter meg ikke ut her på jobb liksom, og jeg trener på kveldene, men jeg har vært sliten i hodet. Jeg har masse motivasjon på morgningen og tenker ut hva jeg skal blogge om, men så glemmer jeg det og sovner på kveldene…Jaja. Uansett! 2018 er seriøst snart over, og herreguuuuud så fort dette året har gått! Det har virkelig flydd avgårde og jeg føler at det ikke burde vært over enda. Det er bare dager igjen før vi er i 2019, og jeg føler meg klar! Først vil jeg mimre litt tilbake til 2018.  I Januar dro mamma, søsteren min og jeg til Gran Canaria. Denne turen fikk dere ikke være så mye med på siden det kanskje var den værste ferien ever? Det var utrolig koselig å ha en hel uke sammen med mamma og søsteren min, og vi hadde det fantastisk sammen som alltid. Men det var storm og veldig kaldt. Vi tok med oss bikini og var klare for syden ferie, men det endte med dunjakker og hostesaft. Jeg ble så syk og dårlig, så jeg lå inne 5 av 7 dager. Jeg fikk influensa tror vi og jeg har aldri vært så dårlig før i hele mitt liv! Som dere ser på bilde, så har jeg t skjorte under en crop topp fordi vi var som sagt forberedt på varme. Det andre bildet er mamma og jeg som tar hostesaft inne på kjøpesenteret. Jeg tuller ikke når jeg sier at Sephora var 15 minutter unna og jeg orket ikke å dra dit. DA er jeg syk da, haha! I tillegg så dro jeg av meg både vipper og extenisons  på vei til kjøpesenteret. Da jeg kom hjem fra Gran Canaria ventet et intervju med VG.Da jeg var i dokk med båten fikk jeg melding av en journalist som dere kan se på det ene bildet. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle takke ja eller nei, så jeg spurte F om hva han syntes om det. Han støttet meg veldig og sa jeg måtte gjøre som jeg ville. Så jeg takket ja og før vi viste ordet av det så hadde vi fotograf og journalist i stuen vår. Det tok flere måneder før saken kom ut i media, men da det gjorde det…. da ballet det på seg. 

Etter VG kom det også ut på TV2.NO, Nyhetene og på Facebook. Så det var veldig mye oppstyr rundt det i år, selvom det var en stund siden operasjonen. Jeg fikk mange meldinger og mange kommentarer på det, som dere kan se over. Heldigvis så har jeg såpass tykk hud at jeg ikke bryr meg. Jeg er så utrolig fornøyd med at jeg endelig gjorde det, og jeg valgte jo selv å være åpen om det. Jeg viste jo at folk ville reagere, men det bryr meg ikke. Såååå ringte plutselig God morgen Norge i sommer og ville ha meg med på morgensendingen. De ringte da jeg var sykemeldt, så da hadde jeg ikke mulighet. Men de andre kunne uken etter også, så da ordnet det seg. F var med meg, og jeg syntes det var ganske gøy og interessant. Rett etter GMN dro vi direkte til lokalene til nyhetene og var med på sendingen der 07:00. Det er gøy og spennende å ha vært med på det, men som dere vet så skulle jeg gjerne gjort det igjen. For jeg var ikke helt forberedt og følte jeg sa ting litt feil. Jeg anbefaler dere ikke å operere dere der jeg gjorde det!!I mai dro F og jeg på våres første kjæreste tur. Han fikk store deler av denne turen i bursdagsgave, og vi feiret han der nede da han fylte år. Turen i seg selv kostet ganske mye, men vi hadde tross av alt suite, eget basseng og all inclusive. Vi bodde på Atlantica Mare Village på Kypros. Det var så fint, og så bra! Jeg håper på å dra tilbake en gang. Det er perfekt for avslapping, og det var kun det vi gjorde. Vi slappet av hver eneste dag, spiste godt og badet. Vi var i Ayia Napa en dag, og det holdt. Jeg savner denne turen!Sommeren kom og F og jeg begynte å nyte den nye verandaen vår! Sommeren er absolutt den beste tiden.  Vi har jo hatt en diskusjon med naboen om et tre som gjorde at solen forsvant rundt 13;00 hver dag.. Det er kjipt det, når man ligger å soler seg og må gå inn rundt 13:00 liksom. Nå er det heldigvis nede, så jeg tror at sommeren 2019 blir amazing! Vi tok båtførerprøven og bestod! Det var noe vi hadde tenkt til å gjøre lenge, selvom vi ikke har båt eller bor i nærheten av vannet… Men heldigvis så er jo jeg født og oppvokst ved havet i Sandefjord, og der brukte vi mye tid i sommer. I tillegg så var vi så heldige å få låne båten til mormor når vi ville, så det benyttet vi oss av. Herregud som vi koste oss! Vi tok båten ut til holmer og lå der hele dagen. Dette er jo noe jeg er vandt med, men for F var det nytt. Jeg elsker å ta han med på ting han ikke har gjort før, og dette nøyt han ekstremt! Han koste seg så masse og det gjorde så klart jeg også! Jeg gleder meg så masse til sommeren 2019, da skal vi bruke mange dager ute på holme.

Det var del 1 av 2018! Nå skal jeg ta kvelden her på lugaren. Jeg har nettopp tatt en detox mask og en kopp med grønn te. Nå føler jeg meg fresh! Jeg ønsker dere en fin kveld videre, så blogges vi♥

1 kommentar
    1. Fint blogginnlegg, men du burde absolutt sladde nummeret til hun journalisten som sendte deg melding 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg