1000kr fattigere, men glad.

God kveld dere fine<3

Jeg hadde egentlig ikke energi til å blogge nå, men jeg overrasker stadig! Det er litt tiltak å blogge siden jeg må skrive på telefonen, og redigere bildene lysere og skarpere på Instagram. Ting blir lettere når jeg får Mac dere! Mest sannsynlig får jeg den i morgen, eller mandag. Håper i morgen! Uansett: Som jeg sa til dere tidligere, så har jeg vært på normal. Normal er en butikk som selger masse sminke, hudpleie, rengjøringsmidler, litt matvarer og andre ting man tar med seg når man er der. Jeg fant denne butikken første gang da jeg var i Frederikshavn med jobben, da båten var i dokk. Å jeg ble skikkelig frelst. Jeg elsker jo sminke som dere vet, så derfor liker jeg den så godt! I tillegg så er det ganske billig, så det passer bra.

Jeg viste allerede at jeg ville kjøpe en foundation og higlighter fra Wet?n Wild. Det er et merke som er veldig billig, men bra. Mange beautybloggere anbefaler disse produktene, så det er gøy å teste dem ut selv også.

Jeg hadde også lyst til å kjøpe fargelinser, så det gjorde jeg. Som dere vet, så liker jeg å endre utseende og slikt, så da er det gøy å kunne bytte på øyenfarge, haha!

Dette er en lilla shampoo som skal være veldig bra. Dette var det dyreste jeg kjøpte der, og koster 178kr. Jeg skal prøve den allerede etterpå, så det blir spennende! Jeg håper så at den funker slik at jeg kan bli kvitt det gule jeg har i håret.

Ting er ganske billig der, men ikke sånn sykt billig. Jeg kjøpte 8 kluter til 38kr, 10 svamper til 9kr og tannkrem til 10kr for eksempel. Det er også masse forskjellige ting i reise størrelser, som er kjekt å ha når man reiser mye. Det finnes også mange merker som jeg ikke har sett i andre butikker.

Denne foundationen er den beste innen billig merker syntes jeg! Den dekker bra, ikke sykt bra, men bra. Det er fult mulig å bygge den opp til å bli mer dekkende også. Den koster kun 72kr, det er veldig billig. Den lukter ikke så veldig godt, men det gjør ingenting. Den lukter ikke når den er på huden. Jeg liker den! Grunnen til at jeg kjøpte denne etter at jeg kjøpte den andre som dere så i forrige innlegg, er fordi at jeg ikke vil bruke en så dyr foundation når jeg ikke skal noe spesielt. Skal jeg bare en tur til byen, så bruker jeg bare en billig en for å ikke bruke opp dyre produkter. PS. Det er veldig få farger i denne, så det er negativt! Men heldigvis så passer fargen til min hudtone.

For dere som er litt inn i sminkeverden, så har dere kanskje sett disse ?enhjørning tårene?? Dette er ikke orginalen som er veldig populær, men noe tilsvarende. Den koster 55kr, og er en primer. Det blir spennende å teste den ut, og jeg gleder meg!

Så til sist… en ny highlighter! Altså. Denne. Den er så fin! Jeg har sett den på YouTube videoer før, så når jeg så den på Normal istad, så tok jeg den med. Den kostet 55kr den også troor jeg! Så billig, bra, og skikkelig fin! Dere som følger meg på Instagram har kanskje sett historien min med alle highlighteren mine, hehe? 🙂 Det gjør meg glad. Nå skal jeg lage mat til F og meg, så vi blogges senere!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg