Nyeste til hjemmet

God kveld dere <3

Jeg håper at dere har hatt en fin dag i dag. Vi har ikke gjort så mye annet enn å holde på hjemme, en liten handletur og nå til slutt et kveldsbad. Det er veldig deilig å kjøle seg ned om dagen, så etter middag gjorde vi altså det.

Digg! Jeg må bare beklage for dårlig blogging men som dere vet, så er mac’en på verksted . Jeg fikk bekreftelse her om dagen at den har kommet frem på verkstedet i Oslo, og at den står i ‘kø’ for å bli fikset. Det kunne jo ta mange dager, men jeg har jo vært uten så lenge nå.. så jeg klarer å vente litt til. Jeg bare håper at den kommer fikset tilbake og at jeg kan blogge normalt og bra igjen!

Anyways! Noen av dere skriver at dere savner interiør innlegg, så derfor vil jeg dele disse med dere! Dette er noen super søte telys-lykter som ble med hjem på lørdagen. Jeg kjøpte de på Florriss (skrives det sånn?) for 99kr stk. Jeg syntes de er så søte og fine, de passer perfekt på lysfatet mitt!

Jeg er så glad for at jeg kjøpe de! Jeg har tent lys i dem i dag, og det gjør meg glad. Nå skal F og jeg se en film og bare kose oss. Vi blogges senere!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg