Den beste ferien i mitt liv

Hei dere fine!

De siste dagene har jeg vært i Sandefjord, og jeg har rett og slett bare prøvd å slappe av. Det er så utrolig kjipt å ikke kunne jobbe og jeg har ikke så mye å finne på disse dagene for å være helt ærlig… Jeg fikk endelig vært hos frisøren i går da, så det var fint. Jeg er på vei til å bli blond igjen, men akkurat nå ser jeg ut som en trefarget katt, haha! Jeg skal tilbake på tirsdag, så da håper jeg at det blir bra. Jeg tenkte nå at jeg skulle skrive et litt mer utfyllende innlegg om ferien til meg og F. Som dere vet så koste jeg meg helt utrolig masse og jeg får klump i magen av å tenke på at jeg ikke skal være der mer. Jeg kommer defititivt til å legge av litt penger her og der for å prøve å spare opp slik at vi kan dra dit igjen, for det var den beste ferien jeg har vært på i hele mitt liv! Så her kommer litt info: 

MARE VILLAGE BY ATLANTICA – 5 Stjerner 

Hotellet vi var på heter Mare Village by Atlantica. Atlantica er tydeligvis en stor hotellkjede på Kypros som har mange hoteller rundt om på øya. Kanskje andre steder i verden også, I don´t know. Det er et fem stjerners hotell som tilbyr all inclusive. Jeg vet ikke om man kan bo på hotellet uten å ha all inclusive da det liksom er inkludert, men vi så noen der uten det amrbåndet som viser at man har det, så jeg tror kanskje man kan bo der uten. Man kan i hvert fall komme på hotellet og spise middag uten å ha all inclusive, men da må man så klart betale. 

ROMMENE

Vi bestile turen gjennom Tui og der så alle rommene veldig fine ut. Vi valgte likevel å booke en suite slik at vi fikk litt større plass, og litt mer luksus. I tillegg bestilte vi egen og direkte utgang til bassenget, så prisen økte litt på grunn av det. Det vi har funnet ut av et at vi MÅ ha eget basseng neste gang også, siden det fellesbassenget ikke var så veldig stort egentlig. Stort nok, men til så mange gjester, så kunne det kanskje virke litt lite. Hotellet ligger på stranden så og si, så man kan også ligge på solsengene der som er inkludert i prisen, så man trenger ikke å betale noe for de. SAMSUNG CSCHotellet er totalrenovert i 2017, så det virket veldig nytt og fresht. Så vi har egentlig ingenting å klage på når det kommer til renhold og slikte ting. Vi er veldig fornøyde! I tillegg til fine rom, så ble kjøleskapet fylt opp hver eneste dag! Det kom to pepsi, to fanta, to vann, to vann med kulsyre, to appelsin juice og to øl, HVER dag! Det syntes jeg var kjempe digg, for da har man liksom noe å drikke på og ikke alltid måtte gå ned til baren. I tillegg så var det et minimarked der hvis man ville kjøpe mer drikke eller snacks som potetgull og sjokolade.

MATENVi hadde som sagt all inclusive, så da var ALT inkludert. Det er da buffe til frokost, lunsj og middag. Men det er også flere restauranter som man kan benytte seg av. Vi spiste frokost i 09:00 tiden nesten hver dag. Jeg tror det var åpent fra 07:30 til 09:30, så man har god tid på seg til å spise. Frokosten syntes jeg var utrolig digg! Utvalget var veldig bra, og maten var god. De serverer kaffe og te i det du setter deg, så kan du gå og forsyne deg av det du vil. Det var også litt variasjon på maten, så man går liksom ikke lei. I tillegg til buffeen, så har hotellet fire restauranter. De har en gresk, en italiensk, en sushi og en BBQ. Man har to besøk på den greske og den italienske, så har man et besøk på sushi og BBQ (I uken), så man får virkelig smakt annet enn bare buffe mat. I tillegg så har buffeen tema middager, så utvalget er ganske stort. På restaurantene har man tre retters meny, så man kan spise et veldig godt måltid. Jeg syntes ikke maten på restaurantene var sånn “wow”, men bra nok. Vi dro jo inn til Ayia Napa sentrum en dag, så da fikk vi spist annen mat igjen, så man sulter ikke liksom. 

DRIKKEAlt inkludert = Drikk så mye du vil! Det er lov til å drikke så mye du vil av nesten alt hotellet tilbyr. Det finnes ting som ikke er inkludert, men de er merket med *, så man skjønner det. Det er er pool bar som er åpen 10:00-23:00, så der kan man hente drikke hele tiden så godt som. Man kan hente og ta med opp på rommene, men man kan ikke ta med til andre enn seg selv. F fikk hente til meg og han liksom, men det er regler på det. Til lunsj og middag serverer de deg også det du vil ha, så her er det virkelig mulig å drikke, haha! De serverer også Carlsberg, så man får kvalitetøl liksom. Det er også en Lounge bar som er åpen til 01:00 som er innendørs. F og jeg satt der flere kvelder og tok noen drinker. Jeg drikker veldig lite, men det var veldig hyggelig å sitte der sammen med han og bare slappe av mens vi så utover havet. Brezzer er IKKE inkluddert, men de selges til sånn 1.20 euro på det minimarkedet, så jeg hadde noen i kjøleskapet. Så mat og drikke er det virkelig ikke noe mangel på! 

POOLENÅhh, vårt kjære basseng♥ Jeg har aldri badet så mye på ferie siden jeg var barn og det var alt som betydde noe. Vannet var så deilig! Det var saltvann, men ikke like salt som det var i havet, så det var mye deiligere å svømme rundt i bassenget enn sjøen. Som jeg skrev, så badet vi i sjøen også, noe som var kjempe deilig! Men det å ha sitt eget basseng rett utenfor rommet er skikkelig luksus altså. Man deler bassenget med noen andre familier eller bar, men det er vel maks fire rom på et basseng. Bassenget er ganske stort og vi merket ikke mye til de andre i det hele tatt. UTESom alle vet, så er Ayia napa en sinnsyk partyby, men det la ikke vi merke til for å være ærlig! Vi dro ikke dit for å feste, så vi var ikke ute en eneste dag. Vi drakk litt i loungen, men ikke noe festing liksom. Noe jeg syntes er helt innafor. Vi var i byen en dag og utforsket litt, så da så vi masse utesteder og shopping. Det var MYE shopping, men veldig mye av det samme..Så vi kjøpte så og si ingenting, men det var hyggelig å dra inn dit og titte litt. Hotellet lå ca 10-15 min med bil unna byen, så det var ikke langt i det hele tatt. Dersom vi hadde hatt flere dager der så hadde vi gjort litt mer enn å sole oss og bade, men vi hadde liksom ikke “tid”. Tid hadde vi mye av, men det var så deilig å bare slappe av. Vi hadde veldig lyst til å dra på utflukt til blandt annet “Famagusta” som er en spøkkelseby som er helt forlat etter at tyrkere tok over den, så det hadde vært veldig spennende. Likevell så angrer jeg ikke på at vi ikke gjorde det, siden jeg veeet at vi skal tilbake dit og da kan vi heller gjøre de tingene vi ikke gjorde denne gangen. Jeg tenker at kanskje 10 dager er perfekt der. Da har man tid til å sole seg og slappe av, noen dager i byen, utflukter og utforske litt. Totalt kom denne turen på nesten 25 000kr for oss begge, så det var jo litt dyrt. Men vi fant fort ut at det var verdt det, for ALT der nede er sinnsykt dyrt. Det lønnet seg virkelig. Den ene dagen spiste vi middag til 80 euro (800nok), og drakk for over 50 euro, i tillegg så spiste vi frokost og lunsj også den dagen, så bare tenk på hvor dyr hver dag der nede hadde vært! Så vi er veldig fornøyde og reiser gjerne tilbake! Vi har ingenting negativt å si, så jeg kan anbefale det på det sterkeste!! Jeg håper dere fikk litt info nå dersom noen ønsker å reise ditt! Å det trenger ikke å bli så dyrt dersom man dropper suitte og basseng, hehe 🙂 Vi blogges senere! ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg