Microblading – VIP Beauty Lounge

                             ♥God kveld dere fine♥                                

Denne dagen har gått så fort! Jeg hadde time til Microblading 10:30, så jeg kjørte veldig tidlig til Sandefjord for å rekke det. Ja. Jeg kjører i en hel time, fra Skien til Sandefjord for å fikse både vipper, bryn og lepper. Det eneste jeg har fikset her i Skien er negler – de knakk da jeg var på sjøen, så jeg tenkte kanskje å bestille ny time før jeg reiser ut igjen, vi får se! Men uansett: Tilbake til microblading. Jeg fikk høre av noen gode venninner at det gjorde helt sykt vondt, og at smerten nesten var uutholdelig, så jeg gruet meg veldig til denne behandlingen. Jeg er SÅ glad for at jeg fikk erfarer noe helt annet enn det! For de som ikke vet det, så er Microblading en metode hvor man skjærer snitt i øyebrynet og legger farge i sårene. Så man vil jo kjenne det uansett hvor sterk smerteterskel man har. Man blir tross av alt skjært i. Jeg syntes at det gjorde vondt, men ikke så vondt om dere skjønner. Nå skal det sies at jeg har fylt fillers i leppene, og det er faktisk vondere. Det er så klart en helt annen type smerte, men da må jeg ta pauser og manne meg skikkelig opp. Det trengte jeg ikke nå! I tillegg så er det gjort ganske fort, så man ligger ikke i smerter under hele behandlingen. Det er veldig viktig å ha spist mat før en slik behandling, kanskje litt sukker, en brus, også må man virkelig huske å puste og prøve å slappe av. Det hjelper mye hvis man kan snakke med behandleren slik at man får tankene på noe annet. 

SAMSUNG CSCJeg fikset brynene mine på VIP Beauty Lounge og av Nerina. Nerina er så dyktig og jeg tror jeg aldri kommer til å fikse leppene mine eller brynene mine hos noen andre enn henne! Selvom jeg skulle flyttet til en annen landsdel, så ville jeg kommet tilbake dit kun for at hun skulle gjort det. Hun kan virkelig det hun snakker om, og man føler seg så godt tatt imot. Jeg har kun behandlet meg hos hun tre ganger (Fillers, Spraytan, Microblading), men jeg har altså så mye positivt å si!

Bestill time HER Facebook side HER 

 Man trenger et påfyll/korrigering som man kan gjøre etter 3-6 uker, så jeg blir så klart å gjøre det. Så langt er jeg SÅ fornøyd! På bildet over har jeg ikke noe sminke på brynene, jeg har kun litt salve på som man skal smøre på 3 ganger daglig de første dagene. Jeg syntes formen og tykkelsen er helt perfekt! Så nå ser jeg virkelig frem til å ikke bruke så lang tid på morgningen til å fikse bryna. Det er som regel de som ødelegger hele sminken, og jeg ser rar ut resten av dagen. I tillegg så har jeg fått så mange stygge kommentarer på øyebrynene mine, så det håper jeg det er slutt på nå? Jeg viser dere beder bilder senere! Jeg håper dere har det fint, så blogges vi i morgen ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg