Tre nye favoritter

Hei og god morgen alle sammen♥

I dag er en skikkelig innedag på grunn av været, så vi har bare slappet av så langt. De fleste er vel på skole eller jobb, mens kjæresten min og jeg koser oss hjemme med serier og film. Koselig! Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg skulle dele med dere de fantastiske cupcakesene jeg lagde, Men dessverre så ble de helt ekstremt stygge og ikke blogg materialet. De ble heller ikke noe gode, så de havner vel i søpla i løpet av dagen. Så var forklaringen på det, haha! I går kjørte jeg til Sandefjord igjen for å spise middag med mamma og søsteren min, det var såå koselig! På lørdag reiser de til Tyrkia, og mamma blir borte helt til 23 September, så det er veldig lenge til jeg ser henne igjen. Det er kjipt! 🙁 Men jeg er jo vandt til det, jeg jobber tross av alt på sjøen og er borte fra alle jeg er glad i (utenom min kjære kjæreste<3 ) i 14 dager hver måned. Men uansett: Jeg tenkte å vise dere mine nye favoritter! Jeg kjøper jo som regel litt hver gang jeg er på båten, og disse har jeg vært skikkelig fornøyd med. 

Good girl –  It´s so good to be bad – Carolina Herrera SAMSUNG CSCBare se så fin denne parfymen er! Denne ble en favoritt lenge før jeg i det hele tatt hadde luktet duften. Jeg har hatt samme parfyme i enormt mange år og aldri byttet noe særlig på siden jeg har trivdes med min faste. Men da jeg så denne flasken så ba jeg til Gud om at den måtte lukte godt. Å det gjorde den! Den er ikke like god som min absolutt favoritt (Juicy Couture Viva La Juicy, Og Dolce Gabbana 3 l’imperatrice​) Men den er veldig god og litt annerledes. Jeg bruker den når jeg pynter meg litt ekstra og vil føle meg ordentlig fin, haha! SAMSUNG CSCJeg hadde ærlig aldri hørt om Caroline Herrera, men parfymeflaske design kunne hun altså! Den kan kjøpes HER på Kicks sin nettside, i parfymerier og så klart på taxfree! 

Body excellence – CHANEL SAMSUNG CSCNoen kommer sikkert til å tenke at jeg har kjøpt en anti aging krem, skrives det sånn? Men det er ikke derfor jeg har kjøpt denne. Dette er en krem som former og gjør huden strammere, fuktigere og gjør huden mer elastisk. Jeg bruker bittelitt på lårene og på brystet spesielt etter jeg har solt meg og tatt en dusj. Bare for å føle litt luksus og for å føle at jeg tar vare på meg selv. Jeg er veldig glad i solarium, og vi alle vet at det kan gi masse rynker – så derfor behandler jeg huden forsiktig allerede nå. Man skal ikke bruke anti aging kremer når man ikke trenger det, jeg har lest at det faktisk kan gi rynker isteden for å fjerne dem. Man skal ikke tro alt man leser, men det kan jo være. SAMSUNG CSCDenne kremen koster 719kr på taxfree og 870kr på land. For en dyr krem! Den kan kjøpes HER

Diorskin forever – Cushion Foundation SAMSUNG CSCDette er en slags foundation som ligger i en svamp om jeg kan si det slik. Man presser den padden som føler meg ned i svampen og foundationen fester seg til den padden så man kan legge det i ansiktet. Den dekker veldig bra og gir en fin farge syntes jeg. Nå om dagen hater jeg alt som heter foundation og pudder siden jeg føler at alt blir så orange og ikke i min farge, men denne likte jeg veldig godt da jeg kjøpte den! Så når jeg har kommet over denne knerken hvor jeg hater foundation, så liker jeg garantert denne igjen! SAMSUNG CSCKan kjøpes HER 

Så dersom noen skal skjemme seg selv litt ekstra bort i september, så er disse tre noe å sjekke ut! Jeg elsker slike ting, og det er så gøy når man har fått noe nytt i samlingen♥ Vi blogges senere! 

13 kommentarer

Siste innlegg