Daily makeup

God kveld, dere fine! 

Jeg har storkost meg i dag sammen med søsteren min og så klart kjæresten min. Søss kom i 15:00 tiden da Frode var på trening, så vi hadde litt jente tid. Da Frode kom hjem spiste vi en kjapp lunsj før vi gikk oss en god tur i skogen. Søss har jo hund, så da må man jo gå tur! Også er det jo så deilig med litt frisk luft♥ Da vi var tilbake bestilte vi kinamat, så på huskestue og bare slappet av, skikkelig søndags kos! 

Uansett: Jeg har fått spørsmål om hvordan sminke jeg bruker, og hvordan jeg sminker meg. Jeg er dessverre ikke særlig flink til å sminke meg syntes jeg, jeg skulle så gjerne vært skikkelig flink. Jeg klarer ikke engang å legge eyeliner over øyet, heller ikke øyeskygge… Jeg har lyst til å sette meg ned en dag for å se på youtube videoer, og rett og slett øve meg litt! Men uansett, her er min daglige sminke rutine. Jeg bruker å sminke meg slik som dette hver eneste dag uansett hva jeg skal. Skal jeg noe spesielt som fest, selskaper eller ut å spise en fin middag, så kan jeg finne på å legge litt øyeskygge liksom, men ikke noe mer hokkuspokkus enn det er det ikke. 


Det jeg starter med er en primer. Denne er fra Bare Minerals og jeg syntes den er veldig bra! Jeg har tidligere brukt spray-primer fra MAC og en fra smashbox, men jeg syntes denne er mye lettere enn de andre og den er enkel å fordele. 

Hvilken foundation jeg bruker varierer veldig, men i dag ble det denne fra Dior. Jeg bruker også en fra Chanel og en annen fra Loreal Paris. Jeg liker alle tre like godt, og de er veldig like syntes jeg. Men denne fra Dior dekker veldig godt og den er enkel å fordele i ansiktet.  

Jeg bruker pudder fra Bare Minerals. Fargen er Medium Beige matte. 

For litt ekstra glød bruker jeg solpudder fra Dior. Spesielt nå om sommeren syntes jeg det er fint å være litt brunere og gylden i huden. Pudderet heter Dior Nude Air og jeg har i farge 003. 

Jeg som mange andre, prøver seg på litt contour til tider. Jeg bruker contour palette fra Revolution, det fås kjøpt på Cubus blant annet. Før brukte jeg en contour stick fra dior, men da må man bruke en evighet på å blende, og det syntes jeg er så kjedelig! Derfor har jeg begynt med pudder istedenfor. 

Jeg jevner ut med en litt hardere børste fra Real Techniques. Alle sminkekostene jeg har brukt er faktisk fra RT, utenom den fra Bare minerals. Jeg liker de kostene kjempe godt, så de er klare favoritter! 

Highlighteren min er også fra Revolution. Akkurat denne heter “Ultra blush palette, i fargen golden sugar 2 – rose gold” 

Som rush bruker jeg Chanel “nr 22 – in love” – Jeg er veldig fornøyd med Chanel sin makeup, det er å anbefale. Jeg brukte ikke rush i dag, men jeg pleier å gjøre det når det er mye sol og skikkelig sommervær. Da syntes jeg det er fint med litt farge i kinnene. 

Til øyebrynene bruker jeg wax, så påfører jeg farge. Når jeg føler at jeg kan gjøre det, så skal jeg koste på meg microblading. Altså permanent makeup. Men jeg kan ikke ha gjort det nå siden jeg har svart hår og snart skal bli lys, så vi får se hva tiden bringer! 
SAMSUNG CSC
Jeg glemte å ta bilde av hvilken mascara jeg bruker! Men jeg bruker Loreal million volum lashes. Den er den mascaraen som er i gull. Den er så bra og jeg har brukt den så lenge jeg kan huske! Som jeg tidligere har nevnt, så har jeg testet ut både Chanel, Dior og YSL mascaraer, men jeg syntes faktisk at den fra Loreal er best. 
SAMSUNG CSC
Så det var hvordan jeg sminker meg til daglig! Når jeg blir flinkere og litt mer kreativ, kommer jeg så klart til å dele det med dere! Kanskje jeg skal koste på meg et sminke kurs? Maybe. Nå har kvelden kommet, og jeg skal ta av sminken og extensionsene, hehe! Det er vel noe av det som er mest slitsomt med å være jente. Sminke på, sminke av…Jaja. Jeg håper dere har hatt en fin Søndag, og er klare for en ny uke. 

Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg