Uken som gikk #4

God kveld, fine søndagskveld♥

Denne søndagen har jeg faktisk ikke vært ute av huset en eneste gang. Det er ikke likt meg. Men en gang i blant skader ikke, det skjer heldigvis ikke ofte. Kjæresten min og jeg har hatt en skikkelig kose-søndag med film, snacks og kost oss i hverandres selskap. Dagen i morgen blir heldigvis litt mer luftig, jeg skal nemlig en tur til Sandefjord og blir der en eller to netter. Jeg skal være med søss, mamma, og jeg skal besøke mormor og bestefar. I tillegg skal jeg få skvist inn en lunsj med en god venninne, åh som jeg gleder meg!

Jeg tenkte jeg like greit kunne oppsummere uken som gikk nå i kveld. Når man er blogger og skriver disse “uken som gikk” innleggene, så virker det som at det er det eneste man skriver. De ukene går fort altså! Ukens opptur –  Ukens opptur har vært så mangt! Kan man skrive det sånn? Mangt? Det har i hvert fall vært flere oppturer! For det første så kom Frode og jeg hjem på fri, så vi har fri og koser oss – det er en opptur! I tillegg har vi vært i Gøteborg og kost oss masse sammen på Liseberg og hotell. Og sist men ikke minst, så har vi bestilt fly og fått bekreftet operasjonen i Juli.

Ukens nedtur – Ukens nedtur var da jeg ble så dårlig på Liseberg. Det var en følelse som ikke kan beskrives, for jeg var liksom ikke redd og ikke kvalm heller. Men samtidig så føltes det ut som at jeg skulle få et sammenbrudd? Heldigvis var Frode der og fikk meg til å føle meg bedre. 

Ukens sang – Favoritt sagen denne uken har vært “Pretty girl cheat codes x cade remix” – Maggie Lindemann. Den er så fengene, fin og teksten passer så bra. Det er rart at man kan kjenne seg igjen i sanger, haha! Noen ganger når jeg kjører bil, så kommer det på en sang og jeg bare “omg, det er livet mitt” – “Some days I´m broke, some days I´m rich. Some days I´m nice, some days I can be a bitch” Dere skjønner tegninga. 

Ukens cravings – Weeeell, donuts? Neida. Denne uken er det ingenting jeg har creva. Jeg klarer meg fint og har egentlig ingen favoritter akkurat nå. Fitness fronten er det ingenting å skryte av, heh! Jeg fikk treningsdagboken min i posten her om dagen som dere kan se, men jeg har ikke tatt den i bruk enda. 

Ukens beste innkjøp – Denne uken har jeg vel ikke kjøpt så mye, har jeg vel? Jeg bestilte litt i stad derimot, jeg bestilte kosttilskudd fra Xlife og gymgrossisten. På båten på fredag kjøpte jeg en veldig god “lip conditioner”  Fra Este Lauder forresten, den er veldig god! 
Bildene er fra snapchaten min, der heter jeg Piadursett  – (godtar kun jenter og ingen med rare brukernavn som “dnnfvess”) 

Nå skal jeg finne ut av hva jeg skal spise, så skal jeg snart sove. Flinke kjæresten har vært å trent, men han kommer heldigvis hjem hvert øyeblikk. Det blåser så, så huset lager masse lyder – jeg hater det! Jeg håper dere har hatt en fin søndag og får en god natt. Vi blogges i morgen ♥

5 kommentarer

Siste innlegg