New shades

God søndag dere!♥

Vi har nettopp kommet hjem fra Burglar vi. Det er en hamburger restaurant her i Skien som serverer skikkelig gode hamburgere. Jeg bestilte bare crispy kylling siden jeg er ganske lei mat egentlig. Nå har jeg lyst til å sulte litt, drikke smoothie og spise salat. Jeg føler meg tung og ekkel, og det er ikke en god følelse. Men det var i hvert fall hyggelig å dra en tur ut. Vi var først hos broren til F, så han ble med oss å spise og det er alltid hyggelig å være fler. I går hentet jeg en pakke fra Nelly. For jeg hadde bestilt nye solbriller blant annet. Disse er såå kule! Jeg digger de skikkelig liksom, og gleder meg masse til å bruke de i sommer. 

De koster bare 129kr og kan kjøpes HER.

Jeg eier ingen dyre solbriller siden jeg vet at de blir fort ødelagte eller borte. Hvor ofte setter man seg ikke på dem, eller knuser dem i vesken? Det har skjedd flere ganger for meg, så jeg skal ikke eie noen dyre briller med mindre jeg tjener ekstreeeemyt godt, haha!

Jeg måtte bare vise dere de! Nå skal jeg ta av sminken så skal jeg dra til solariumet. Jeg ønsker dere en kjempe fin kveld videre♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg