En bra helg

Heisann dere!

Jeg håper at dere alle har hatt en fiiiin helg! Helgene er alltid de beste syntes jeg. Folk er liksom i bedre humør og det er en unnskyldning til å kose seg litt ekstra. For meg så er det jo helg hver dag og jeg unner meg noe godt til en hver tid, men nå er det fader meg slutt på det! Jeg skal drikke opp denne siste boksen med zero, så skal jeg drikke vann og te resten av kvelden. I morgen skal jeg nemlig mest sannsynlig dra på Elexia for å melde meg inn. Dere som leser bloggen min vet hvor vanskelig det er for meg. Før trente jeg 3-4 dager i uken alene og følte meg så bra! Mens nå er det en stor utfordring å dra for å trene. Jeg kommer meg ikke dit. Jeg føler meg kjip og dårlig, men tanken på å dra dit gjør meg usikker. Så planen er å dra tidlig slik at det ikke er så mange der.. En annen plan er å ha skikkelig vårrengjøring her hjemme, så dagen går vel sikkert til det. Jeg må pakke vekk støvletter og vinterjakker slik at det er klart for varmere dager. Det er sååå digg at det er lyst lengre ute. Jeg ser så frem til varme kvelder ute på verandaen med en bok, kos! Det gir meg så mye energi at det ikke blir mørkt klokken 16:00 liksom, så det setter jeg pris på. 

Jeg kom hjem til Skien igjen rundt 15:00 i dag. Som jeg skrev tidligere så har jeg vært i Sandefjord i helgen og hatt det kjempe fint. Søsteren min og jeg har hjulpet mamma med å vaske hele huset og pyntet til påske. I tillegg så har vi spist sushi, drukket bobler og gått turer. Det er en perfekt helg i mine øyne. Jeg har kost meg! Men nå er jeg altså back in Skien, og det er jo så klart deilig å være hjemme. 

Nå skal jeg ta meg et bad, vaske håret og bare slappe av. De dagene hvor jeg vasker håret er alltid de beste, haha! Hvor ofte vasker dere håret? Jeg har hørt at man burde prøve å ikke vaske det så ofte siden håret har godt av å være fett, og at det vokser raskere. Men det tar ikke mange dagene før jeg må vaske det, haha. Uansett: jeg ønsker dere en super kveld videre. Vi blogges♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg