Uken som gikk

God morgen dere!

Jeg håper at dere alle har det fint. Jeg elsker å våkne opp og se at solen skinner og himmelen er blå. I dag blir også en skikkelig fin dag tror jeg! Vi får lunsj gjester i dag, så jeg skal lage blomkålsuppe. Den ble så sinnsykt god, så det er flere i familien som har etterspurt den, haha! Det er veldig koselig♥ Jeg har delt oppskrift på den tidligere, så den finner dere HER. Det er seriøst den beste blomkålsuppen jeg har smakt, så den anbefaler jeg dere å teste ut dersom dere liker det. Siden vi får gjester så skal jeg snart begynne å vaske litt. Jeg syntes alltid det er greit at bad og gulver i hvert fall er nyvasket. Tenker dere også sånn? Jeg føler i hvert fall at jeg må gjøre sånt. Men først tenkte jeg å oppsummere uken som gikk! Ukens høydepunkt – Båten begynner å seile igjen! Det var absolutt MÅNEDES høydepunkt, haha! Jeg er så takknemlig og glad for at vi skal begynne å seile igjen. Jeg bare krysser fingre og tær for at jeg får kommet meg om bord igjen.

Ukens nedtur – Jeg syntes det er fryktelig kjipt å angre på at jeg farget håret..Men jeg håper at det løsner, og at det blir litt lysere med tiden. På bildene jeg tar ser det ikke så mørkt ut, men det er mye mørkere og kaldere i virkeligheten.

Ukens favoritt låt – Denne uken har jeg hatt så mange sanger jeg har hørt på. Men den som har blitt spilt mest er “I like him” – Princess Nokia. Skrev jeg det forrige uke også? Jeg husker ikke..I hvert fall så har den brent seg fast i hjernen min.

Ukens favoritt matrett – Jeg lagde kylling i karri med urter fra egen hage her om dagen. Herregud så godt!! Dette må være min favorittrett ever tror jeg. Jeg syntes det er så godt, og vi spiser alltid opp alt sammen. Ukens favoritt bilde – Hugooooo♥ På fredagen var jeg en tur hos mormor sammen med mamma, så da møtte jeg så klart Hugo. Han har blitt så stor!! Husker dere valpe bildene av han? Åhh, han var jo verdens søteste. Nå er han litt rar og snodig, men en ordentlig koseklump som helst skal sitte på fanget.

Mål for uken som kommer – Jeg skal begynne å få bevegd litt mer på kroppen.. Heldigvis henter jeg Tassen i dag, som skal være på overnatting frem til fredagen. Det betyr i hvert fall to turer om dagen, så det blir positivt for oss begge! Jeg skal også spise mye sunnere og mye mindre kjøtt. Akkurat nå – Nå skal vi spise litt frokost, så skal jeg ordne meg. Om sommeren hater jeg egentlig sminke, men i dag ser jeg frem til å føle meg litt fresh, og kanskje litt fab. Så skal jeg snart begynne på husarbeid. Jeg håper at dere alle får en kjempe fin mandag i dag, og en fin start på uken. Vi blogges senere ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg