Julebakst 2017

God morgen♥

I går nevnte jeg at jeg holder på å bake litt julekaker nå før julaften. Vi skal ha familien til Frode her hjemme hos oss, så jeg tenkte jeg skulle bake en del slik at det er litt å velge mellom. Jeg var hos mamma på fredagen for å bake med henne, så da lærte jeg meg hvordan jeg skulle lage de forskjellige kakene. Så langt har jeg laget sjokolade risboller, kokosmakroner, brente mandler og fløte karameller med maldonsalt. De to sistnevnte…NAM! Brente mandler og karameller er så sinnsykt godt, og det smaker enda bedre når man har laget det selv. Julekaker er også genialt å gi bort i julegaver. Hvem setter vel ikke pris på en gave som man kan spise og som er hjemmelaget? Det gjør i hvert fall jeg! 

SAMSUNG CSCBrente mandler og karameller skal jeg definitivt gi bort i julegaver. Se så fin denne gaveposen med brente mandler ble med en sløyfe på! Så enkelt kan det altså gjøres. Jeg skal lage flere brente mandler senere i dag. For de som har gjort det selv, så vet dere at det er litt av en tålmodighetstest, fy f***. Men det er så gøy når man får det til! SAMSUNG CSCNå skal mannen og jeg dra på treningssenteret, så skal jeg hjem og bake kransekake stenger, og flere karameller og brente mandler. Hvis noen vil ha oppskrift på noe, så bare kommenter det! Vi blogges senere♥

5 kommentarer
    1. Hei, jeg skal fylle på Juvederm i leppene første gang etter nyttår. Hvor mye hevelse, blåmerke osv pleier det å være etter at man har fyllt? Siden jeg har skole dagen etter og vil ikke at det skal være helt tydelig at jeg har fyllt på dagen før.. Og kan man trene som vanlig samme dag?

    2. Camilla: det er veldig varierende fra person til person, jeg får som regel noen blåmerker, og hoven blir jeg alltid! Så det er litt vanskelig å si…:-( jeg tror ikke man skal trene samme dag siden man ikke skal ha svette og bakterier i sårene. Håper det ga deg svar:-)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg